"БРЦ България" ООД - Пловдив

"БРЦ България" ООД - Пловдив

          Фирма "БРЦ България" ООД е представител на М.Т.М srl Италия от 1998 година. Със своя екип от млади, мотивирани и квалифицирани специалисти е една от водещите компании предлагащи газови системи на българския пазар
          БРЦ България ООД е един от лидерите на българския пазар в автомобилно газово оборудване. Като такъв спазва всички законовите разпоредби и норми за безопасност при конвертирането на автомобили на пропан-бутан и метан. В сервизите на компанията работят висококвалифицирани специалисти, готови да откликнат на всеки проблем и да изпълнят всяко желание Дългогодишния опит на специалистите с така наречените "проблемни автомобили" гарантира разрешаването на всяка трудност възникнала с вашия автомобил. Представителствата на фирмата в София и Пловдив разполагат със съвременна диагностична апаратура, както за газовите, така и за бензиновите инжекционни системи.

  Защо да изберете BRC

        Дългогодишния опит в конвертирането на автомобили на газ и използването на най-новите технологии, системи и бази данни за автомобили са гаранция за успеха на фирмата и много доволни клиенти
        Фирма БРЦ България ООД разполага с два сервиза в София и Пловдив, както и над педесет диструбутора в цялата страна. В сервизите работят над петнадесет висококвалифицирани специалисти с дългогодишен опит в конвертирането на автомобили с вътрешно горене на пропан-бутан и метан. Сервизните ни инженери са специализирани в работата на така наречените "трудни" автомобили, при които е небходимо да се подхожда по по-нестандартни начини. Фирмените специалисти имат покрити всички курсове и притежават съответните сертификати за работа с всички системи и диагностични прибори на BRC Gas Service.

"Работим в услуга на Клиента"  - това е мотото, под което се обслужва всеки клиент и обслужването е на най-високо ниво.
В сервизите можете да получите безплатна консултация за проблемите на вашия автомобил при работа на бензин, пропан-бутан или метан.