"Таньо Видев 62" ЕООД - Пловдив

"Таньо Видев 62" ЕООД - Пловдив

Основен сервиз от мрежата на официалния дистрибутор за България и Македония на продуктите на италианския лидер LANDI RENZO, предлагащ пълната гама от продуктовите линии на марките LANDI и LANDI RENZO. Основният предмет на дейност е внос, дистрибуция, монтаж и обслужване на системи за пропан-бутан и метан. От 1997 година фирмата е партньор на италианския производител на системи за пропан-бутан и метан  LANDIRENZO S.p.A. Италианската корпорация е световен лидер по продажби и пазарен дял в световен мащаб. Високо технологичните продукти, които произвежда, гарантират безупречна работа на пропан-бутан и метан. Богатият избор от продукти позволява да се подбере оптималният вариант за всеки конкретен автомобил. Всички елементи на автомобилните газови системи на LANDI и  LANDI RENZO са сертифицирани според изискванията на R67/01 и 110R и покриват най-високите стандарти за качество и безопасност. Повече информация за марката бихте могли да намерите тук
Сервизът в гр. Пловдив есъздаден през 2006 г. и съчетава модерната техническа база с опита и знанията на квалифицираните специалисти в областта на алтернативните горивни системи. Представителството на „Таньо Видев 62“ ЕООД за гр. Пловдив също така разполага с магазин и складова част където може да намерите всички необходими част и компоненти за марките Landi  и Landi Renzo. Там ще получите отговори на всички Ваши въпроси свързани с преобразуването на Вашият автомобил с газова или метанова система, както и с поддръжката на вече инсталирана автомобилна газова система.
За качеството на продуктите и обслужването в сервиза в гр. Пловдив, говорят не само самата марка, а и големия брой клиенти.